|

Wrap
med fyld af røget laks, salat og sennepscreme
Spæde gulerødder vendt med forårsløg
og koriander
Kyllingespyd med sød chilisauce
Bulgursalat med ærter og krydderurter
Rosastegt tyndsteg med spicy chutney
af mango og ananas
Serranoskinke med olivenpesto
|

Svamperavioli
med krydderurter
Sauterede rodfrugter med asparges og sprød pancetta
Grillet svinekotelet med bagte peber- frugter samt jasminris med paprika
Sprød cossalat med appelsinskiver, rødløg og geranie
Røget filet med blommekompot
Kartoffelsalami med friterede springløg
|

Citrusmarineret
tun med blodappelsin
Fattoush med ristet rosmarinbrød og blommetomater
Langtidsbraisseret kalvespidsbryst med Papas bravas (kartofler med
spanske krydderier)
Speltkernesalat med fennikel og persille
Kalkunbryst med karrycreme
Røget skinke med syltede peberfrugter
Brownie bagt med Manjari chokolade
|
|
|

Terrine
på perlehøne, rosenpeber og cognac
Nudelsalat med lynstegte grøntsager og nødder
Quiche Lorraine med italiensk bacon
Grønne salater med bønner og sennepsvinaigrette
Fransk peberpaté med små cornichoner
Let hønsesalat på majskylling
|

Kalvecarpaccio
med pinjekerner og parmesanflager
Mini bruchetta med frisk basilikum og flagesalt
Chiligryde ”Delight” med avokadocreme
Sprød romainesalat med jordbær og mynte
Italiensk charcuteri med oliven
Gårdoste med friske figner og akaciehonning
|
|
|
|